Combineren is winnen

food-combining-dietHoewel je op basis van de titel misschien het gevoel hebt per ongeluk naar de site van Voetbal International te zijn gegaan, is niets minder waar en zit je toch echt op Crème Crue. Voor wie het nog niet wist, combineren kan namelijk ook prima in de keuken en wie dat succesvol doet komt al snel met de beste gerechten.

Combineren de sleutel tot succes

We hebben het zelf niet altijd door, maar koken is eigenlijk in de basis al een bezigheid waarbij we eindeloos combineren. Zelfs voor het koken van een simpele pan aardappelen combineren we al water, zout en aardappelen om tot een goed eindresultaat te komen. Bij andere complexere gerechten wordt er nog meer gecombineerd en geldt er dat de juiste ingrediënten in de juiste verhoudingen kunnen leiden tot ware kunststukjes, zowel qua smaak als qua uiterlijk. Voor de ultieme ervaring kunnen gerechten uit verschillende stijlen keukens worden gecombineerd, zoals ook top chef Richard Ekkebus kan beamen.

Universeel principe

Het is eigenlijk een universeel principe, combineren dat leidt tot winnen. Niet alleen in het voetbal en in de keuken, maar ook daarbuiten. Een bewijs dat combineren kan leiden tot de beste resultaten wordt ook eenvoudig geleverd door Vodafone, dat met het nieuwe Vodafone Prepaid+ haar klanten een eigen prepaidpakket laat samenstellen en bovendien bij elke opwaardering een ruime bonus geeft.

Hoewel klanten met een prepaidpakket natuurlijk altijd flexibel de bundel kunt invullen, geeft Vodafone klanten met speciale BloXen de mogelijkheid hun prepaidtegoed optimaal te besteden tegen lage tarieven. Zo kunnen klanten die veel willen internetten voor €15 bijvoorbeeld een speciale internet Blox met 1gb data aanschaffen en kunnen klanten die veel bellen voor €5 een Bel Blox van 50 belminuten aanschaffen.

Slim combineren is de sleutel tot succes en mocht het tijd zijn om de bundel op te waarderen, dan is er nogmaals goed nieuws. Je krijgt voor elke opwaardering van €10 namelijk ook nog eens een gratis bonus van 100 MB’s, belminuten of sms’jes.

Nieuwsgierig geworden? Klik hier of check het filmpje;